Ryttermøde 28. februar

Kære Ryttere

Efter de lange kolde og våde vintermåneder kan vi nu begynde at se frem mod turen til Paris og ikke mindst træningen. For at give jer den bedst mulige forberedelse afholder vi her inden den “rigtige” træning starter, et møde for alle ryttere på Team Rotary Favrskov tirsdag d. 28. februar kl. 19-21 i Rotarys lokaler Skovvej 3, 8382 Hinnerup.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål om turen til styregruppe og servicehold. De mere lavpraktiske ting vil der naturligvis blive informeret om i juni måned, men dette er en mulighed for at få afklaret de spørgsmål, som I står med nu og høre om de nærmere forventninger til træningen.

Ryttermødet d. 28. feb. er det eneste møde, hvor holdet er samlet til informationer om tur og træningsplaner.

PROGRAM for ryttermøde d. 28. februar 2017

19.00 – 19.10 Velkomst v/Hans Thysen
19.10 – 19.25 Ruten til Paris v/Ole Nørgaard
19.25 – 19.55 Kost og træning samt gennemgang af holdets resultater i sundhedstest v/Charlotte Green
19.55 – 20.10 PAUSE
20.10 – 20.30 Forventninger til og principper for træning v/Poul Maigaard
20.30 – 21.00 Typiske skader og forebyggelse heraf v/Karsten Høgh
21.00 Tak for i aften

Vi glæder os til at se jer.

Team Rotary Favrskov

Mandag den 29-03-2016

Team Rotary Favrskov sponsorarrangement med Lars Juhl i Sparekassen Kronjyllands store lokale i Hammel.

»Vi knokler og kæmper i vores familie, indtil vi segner, og når vi vågner igen, knokler og kæmper vi videre. Vi giver aldrig, aldrig, aldrig op,« siger Lars Juhl, der fulgte familiens leveråd og knoklede sig til rigdom og tre hjertestop.

Nu fortæller han sin his­torie i håbet om at forhindre andre i at arbejde sig ihjel.

Da Lars Juhl var i begyndelsen af fyrrerne, havde han international succes med millioner af kroner på kontoen. Han arbejdede 70 timer om ugen, cyklede 1,5 time hver morgen, rejste 110 dage om året, og så var han far til fire små børn, gift med Diana og ambitiøs ud over, hvad helbredet kunne holde til.

Dette er anderledes og meget inspirerende aften med Lars Juhl, der levede i overhalingsbanen, indtil han en dag faldt død om – og derefter tog sit liv op til revision. En historie og et arbejdsliv mange kan nikke genkendende til på forskellige niveauer.

Kom og lad dig inspirere, forundre, genkende (?) og få nye input til hvordan du fremover undgår stress i en travl hverdag.

I dag kører Lars Juhl virksomheden Bounce Development, hvor han rådgiver ledere om at undgå stress.

På aftenen kan du købe Lars Juhls bog ”Mit navn er Lars Juhl og jeg har fucket mit liv op” til en speciel pris på kr. 225.

Tirsdag den 19-04-2016

Team Rotary Favrskov sponsorarrangement hos Anders Petersens Automobiler i Risskov.

Team Rotary Favrskov fortæller hvem der modtog støtte i 2015. Bangura Bags, som modtog støtte i 2015 fortæller hvad de har brugt deres 25.000 kr. til i Afrika. Herefter vil Børnehjertefonden fortælle hvad de er blevet støttet med. De fortæller hvad det er for en vigtig sag som TRF støtter og hvad det betyder at være hjertebarn.