Afgang 1. juli 2019.
Team Rotary Favrskov og Tikiøb Event byder velkommen til et spændende netværksforløb, kulminerende med en fælles cykeltur til Brussels.
Målet er starten på Tour de France 2019. Forløbet kalder vi TRF Grand Depart 2019.

Informationsmøde: Tirsdag den 6. november kl. 19:00 på Montra Hotel Sabro Kro.

Team Rotary Favrskov har de sidste 8 år tilbudt en cykeltur til Paris men er nu klar med endnu et tilbud. Paris har altid være målstregen og er det naturligvis også i 2019 for Team Rotary Favrskovs hold 1. Men da Tour de France starter i Brussels i 2019, er det oplagt at tilbyde en tur til den Belgiske hovedstad og til starten af verdens største cykelløb.

For den trænede cykelmotionist
Turen til Tour de France starten og Brussels er for dig der ønsker et netværksforløb i selskab med andre erfarne cykelmotionister. Det forventes derfor at du allerede er i god cykelform og har erfaring med motionscykling. Ud over selve cykelturen til Brussels indeholder forløbet 8 netværkstræninger, fordelt over 4 måneder fra marts til juni. Turen til Brussels er planlagt med en afviklingshastighed på cirka 29 km/t i gennemsnit. Samme fart vil blive kørt til netværkstræningerne.

I 2019 uddybes der maximalt 24 pladser og de bookes efter ”Først til Mølle” princippet. Tilmeldingsfrist er 1. december 2018.
Team Rotary Favrskov har allieret sig med det Østjyske event-bureau Tikiøb Event til at varetage alt tilrettelæggelse og afvikling. Det bliver således cykel-entreprenøren Jesper Tikiøb der kommer til at stå i spidsen for hele forløbet også som cyklende vej-kaptajn til Brussels. Jesper Tikiøb har arbejdet med store cykelevents siden 1993.
Mere professionel assistance

Den danske kontinental rytter Christian Moberg er også med i forløbet som løjtnant. Christian har kørt elitecykelløb i 23 sæsoner og repræsenterer til dagligt Team ColorQuick. Christian vil være en fast del af netværkstræningerne og naturligvis være en kompetent guide på turen til Brussels. Den erfarne eliterytter er også et sikkert kort i forhold til individuel træningsvejledning.

5 etaper og Grand Depart

Turen til Brussels afvikles over 5 etaper startende i Hinnerup i Østjylland mandag den 1. juli og ankomst i Brussels fredag den 5. juli. Der er 950 km til Brussels og etaperne vil dermed have en gennemsnitslængde på 190 km. Efter fem dage i sadlen ankommer holdet til det helt store Tour de France show. Grand Depart i hjertet af Brussels. Lørdag den 6. juli afvikles 1. etape af den store rundtur og søndags køres den spektakulære holdtidskørsel. Tikiøb og Moberg vil vise rundt i start og målområderne og i det hele taget introducere deltagerne for Tour de France.
Mandag den 1. juli, 1. etape: Hinnerup – Aabenraa
Tirsdag den 2. juli, 2. etape: Aabenraa – Wingst
Onsdag den 3. juli, 3. etape: Wingst – Ankum
Torsdag den 4. juli, 4. etape: Ankum – Uden
Fredag den 5. juli, 5. etape: Uden – Brussels
Lørdag den 6. juli: Turist i Brussels. Vi oplever Tour de France og Grand Depart
Søndag den 7. juli: Hjemrejse

Det praktiske
5 måneders cykelforløb inklusiv cykelturen til Brussels koster kr. 11.900,- pr. deltager. Beløbet dækker alle faktiske omkostninger.
I deltagerpakken er blandt andet:
8 x indoor bike træning i januar og februar *
8 professionelle netværkstræninger på landevejen *
4 netværksmøder med Team Rotary Favrskov og projektets sponsorer
Træningsrådgivning
Cykeltekniske og træningsrelevante foredrag
Tøjpakke fra Marcello Bergamo
Turen til Brussels, herunder:
Mekanikerservice
Forplejning på etaperne
Morgen- og aftensmad
6 overnatning i dobbeltværelse på 3 og 4 stjernet hoteller
Hjemtransport af cyklerne
* træningerne er ikke obligatoriske men skal opfattes som netværkstilbud
Sådan tilmelder du dig forløbet og cykelturen til Tour de France Grand Depart i Brussels?
Du er velkommen til at henvende dig til Jesper Tikiøb. Tilmeldingfrist er 1. december 2018. Kontaktinformationer: Tlf.: 40379620 eller e-mail jesper@tikioeb-event.dk

Se mere her.