Ny kaptajn til Team Rotary Favrskov

Det er den 32-årige Keld Blom, der har en lang erfaring inden for cykling. Keld har tidligere både kørt som landevejsrytter i juniorklassen og senere også MTB-løb. Han er bosiddende med sin familie i Hadsten og har været en af drivkræfterne i motionsklubben Hadsten Cycling Team. Herudover er Keld uddannet cykelmekaniker og bikefitter. Han har været ansat ved Jensen Cykler i Aarhus i 17 år, og er nu værkstedsansvarlig med ansvar for værkstedet med 5 mekanikere. Jensen Cykler er samtidig en af sponsorerne af turen i 2015.

”Jeg er rigtig glad for at kunne byde Keld velkommen på Team Rotary Favrskov” udtaler rytteransvarlig Steen Elgaard. ”Han har stor erfaring og ved alt om cykling. Vi har hver gang haft dygtige kaptajner, men Kelds mangeårige erfaring gør, at han helt sikkert kan tilføre endnu mere styrke til holdet.  Samtidig er han lokalt forankret, har et roligt væsen og er kendt for at lægge vægt på det sociale sammenhold. Den profil passer perfekt i vores projekt.” Steen fortsætter: ”Det betyder som eksempel, at der som noget nyt startes træning i november for de tilmeldte ryttere, som er helt nye på cyklen eller ikke har kørt lignende løb før, så de bliver trygge ved at cykle.”

Også Keld glæder sig til at starte op allerede på søndag: ”Det er et spændende projekt at være med til og det støtter et godt formål. Turen til Paris er naturligvis højdepunktet, men de mange timers træning fylder også meget for rytterne. For mig er det vigtigt, at alle kommer hjem fra en træningstur med en god oplevelse.  Så har de også lyst til at komme igen. Især for helt uerfarne er der brug for blive fortrolig med cyklen, især når man kører i en gruppe. Det skal selvfølgelig øves, og bare det at sidde rigtigt på cyklen er en vigtig del”.

I juli 2015 kører holdet for 5. år i træk for at samle penge til humanitære formål – lokalt, nationalt og internationalt. Holdet er drevet af frivilligt arbejde,  og har gennem årene indsamlet mere end 1 mio kr. Hovedindsamlingen i 2015 går til Børnehjertefonden. Holdet er næsten fyldt, selvom sidste frist for tilmelding først er d. 1. december.  Yderligere oplysninger på www.teamrotaryfavrskov.dk

Flere oplysninger fås hos

Styregruppemedlem og rytteransvarlig, Steen Elgaard, 20585829

Kaptajn Keld Blom, 26279223

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!