Team Rotary Favrskov er åben for ansøgning om lokal støtte i perioden fra 1. juni til 1. september 2018

Team Rotary Favrskov er et Rotary ledet  lokalt velgørenhedsprojekt, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til lokale, nationale og internationale formål indenfor sundhed og velvære.

• Lokalt  støtter vi foreninger og organisationer indenfor sundhed, kultur og sport.
  • Nationalt støtter vi Børns Vilkår
  • Internationalt støtter vi et af Rotarys internationale projekter (End Polio now, rent vand i Afrika, Bekæmpelse af analfabetisme).

Er i en forening eller organisation indenfor sundhed, kultur eller sport og har et godt formål/projekt, kan i søge om støtte.

Ansøgning om støtte med en kort beskrivelse af formålet/projektet og det ansøgte beløb indsendes på mail til Team Rotary Favrskovs styregruppeformand Kenneth M. Krogh på mail adressen kek@lvk.dk  inden  1. september 2018.

Bedømmelsesudvalget for tildeling af støtte 2018 er:

• Styregruppeformand Team Rotary Favrskov
  • Præsidenten for Hammel Rotary klub