Team Rotary Favrskovs 6-timers spinningevent til fordel for Børnehjertefonden blev igen en stor succes. 65 ryttere svedte og 6 energiske eventinstruktører holdt gang i dagen. Jesper Tikiøb sørgede for stemningen i salen, når der blev skiftet instruktør. Også de tre drenge men hjertefejl, Kevin, Rasmus og Mathias, gjorde et godt stykke arbejde på spinningcyklerne. Alle drengene er med, når TRF kører til Paris til sommer og de to af dem kører endda med hele vejen.

Arrangementet kunne allerede en uge før melde totalt udsolgt af cykler, og drengene kunne derfor tage en check på 13.250 kr. med hjem til Børnehjertefondens arbejde. Formand for styregruppen Mogens Lindhard er godt tilfreds med arrangementet: ”Jeg er glad for, at vi takket være det store frivillige arbejde og de mange lokale sponsorer igen kan sende alle indsamlede midler direkte til Børnehjertefonden.” Igen i år var rammerne for eventet Hadsten Motionsforening og deltagene kunne nyde sandwich fra Inside & Upstairs, dejligt hjemmebag og masser af gaver og frugt fra vores øvrige sponsorer (Rema 1000, Kvickly, Fakta, Hadsten Bio, XL byg, Jensen cykler, Lindbergsport og Sportigan).