Spinning Event blev en stor succes

Eventet var en stor succes, som var  fuldt booket. Faktisk måtte der lukke for tilmelding allerede flere dage før arrangement. De seks frivillige instruktører havde fundet det bedste frem, og alle de mange deltagere  var begejstrede for det varierede program, med både traditionel spinningsinstruktion, musikvideoer og bjergetaper. Undervejs var der krydret med trækning af 25 sponsorgaver og lidt ekstra doping til deltagerne. Idet formålet med eventet var indsamling til Børnehjertefonden og deltog også Mathias på 16 år, der selv har pacemaker, i en hel time.

Overskuddet fra arrangementet på kr. 9.000 kr går direkte til Børnehjertefondens arbejde med bl.a. et cykelhold for Hjertebørn. Successen kommer takket været de mange lokale sponsorer af både mad, vin og gaver til arrangementet.

Sponsorerne var: Hadsten Motionsforening, SuperBest, Jensen Cykler, Kvickly, Fakta, LindbergSport, Østjysk Vinforsyning, Matas Hadsten, HinnerupMassage, Kreativ Marketing, Cenneth Lund massage og Mogensen Massage. Team Rotary Favrskov er meget glade for den store opbakning til arrangementet.

Se også omtale i TV2Østjylland

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!