Team Rotary Favrskov

– er du med på holdet næste gang vi cykler?

Tak for din interesse for vores projekt.

Hermed praktiske oplysninger om indhold, tilmelding, pris mm. Vi glæder os til at se dig.

Vi har kørt turen hvert år siden 2010. Sammen cykler vi 8 etaper på otte dage. Vi starter i Favrskov og slutter i Paris, en tur på ca. 1400 km. Alle der vil kan gennemføre, mænd og kvinder, unge og gamle.

Turen er et projekt med formålet at skaffe midler til humanitære formål, lokale, regionale, nationale og internationale. Vi cykler for:

• Børnehjertefonden
  • Lokale foreninger og græsrodsbevægelser indenfor sport, kultur og fritid
  • Rotarys verdensomspændende velgørenhedsformål

I de syv første år er der uddelt mere end en 1,8 mio. kr., som doneres ubeskåret til velgørende formål. Hvis du har gode ideer til sponsorer og samarbejdspartnere hører vi gerne.

Træning

Både på grund af det sociale sammenhold i teamet og den fysiske formåen, forventes du at deltager i den planlagte træning løbende, specielt den obligatoriske weekendtur i juni, der består af to hele dages cykeltur med overnatning undervejs. Træningen skal sikre, at du kan leve op til vores minimumskrav om et tempo på turen til Paris på ca. 26 km/t i gennemsnitshastighed. Du skal have din egen racercykel. Den forventede minimums træningsindsats er minimum 2500 km cykling inden afgang.

Pris 2018

Deltagelse i projektet koster DKK 13.500,-.
Der indbetales kr. 6.000,- pr. 1/12-2017 og kr. 7.500,- pr 1/4-2018. Der fremsendes faktura i forbindelse med endelig tilmelding. De indbetalte beløb kan ikke refunderes, da pengene er anvendt til betaling af tøj, hoteller m.m.
Beløbet inkluderer ophold og forplejning på træningsture, weekendtur og Paristuren (8 overnatninger).

Personligt sponsorat:

Der er ingen krav om personlige sponsorater, men alle deltagere opfordres til at skaffe sponsorer til Team Rotary Favrskov formål.
Har du som rytter kendskab til virksomheder som ønsker at være sponsor for projektet, henviser vi til sponsorsiderne, hvor der er mere information om hvilke fordele et firma kan få for sit sponsorat. Se sponsorsiderne

Paris og hjemrejse

Det vil være muligt for deltagere at tilkøbe overnatning til evt. familie eller venner, der støder til holdet ved ankomsten til Paris. Endvidere kan hjemrejse med fly søndag tilkøbes.
For deltagere er overnatning og middag i Paris fra lørdag til søndag inkluderet. Hjemtransport af cykel til Hinnerup er inkluderet.

Din tourpakke 2018

• Sundhedsprofil og evaluering i januar og juni
  • Tilbud om træning for nybegyndere i efteråret
  • In-door cycling en gang ugentligt i vinterperioden
  • Træningstilbud med landevejsture fra Hinnerup fra marts til afgang
  • Weekendtræningstur i maj/juni med forplejning og overnatning
  • Rytterarrangement med råd om kost, motion og cykler
  • Arrangeret tur fra Hinnerup til Paris med fuld forplejning (inkl. energidrik) og overnatning i dobbeltværelse 8 dage d. 1.-8. juli 2018.
  • Cykeltøj: 2 par cykelbukser, 2 cykeltrøjer, en jakke, en vindvest, et sæt ærmer, et sæt ben og en cykelhjelm.
  • En plastkasse til opbevaring af mindre ting på turen (solcreme, buksefedt, mindre værktøj mm.)

Tilmelding senest d. 1. december 2017