Er du vores nye rytter?

Team Rotary Favrskov er et motionscykelhold.

Vi henvender os til motionscyklister der vægter fællesskabet lige så højt som det rent cykelfaglige. Vi rummer bredt. Vi har stor erfaring og succes med at inkludere helt nye cykelmotionister på vores hold. Alle er velkomne.

Vores kønsfordeling er 60/40 i mændenes favør og vores alder spænder fra 20 til 70 år. Vi cykler kun på landevejen og vores gennemsnitsfart hen over året er på cirka 25 km/t. Alle vores ture og træninger afvikles i grupper med erfarne guider der altid anviser regler og hensyn. Deltager du i alle vores cykelture kan du forvente at cykle 4.000 kilometer sammen med os plus turen til Paris på cirka 1.500 kilometer.

Der cykles kun på racercykler.

Vi vægter det sociale fællesskab højt, hvorfor langt de fleste ture også altid afsluttes med en kop kaffe eller lignende. På vores lange ture har vi servicepersonale med og faciliterer depot undervejs.

Året rundt

Vi cykler når vejret tillader det og året rundt. Der tilbydes typisk en weekendtur og en tur i hverdagsugen. I vintermånederne suppleres der også med en ugentlig spinningtime.

Egen betaling

Alle ryttere på holdet betaler en egenbetaling for en sæson. Beløbets størrelse fastsættes årligt af styregruppen. Betalingen dækker en lang række ydelser og oplevelser, herunder kost og logi i otte dage på vores årlige tur til Paris. Du skal bekræfte din deltagelse fremadrettet hvert år i september. Du er således aldrig forpligtet ud over den indeværende sæson.

Tilmelding til Team Rotary Favrskov

© Copyright - Team Rotary Favrskov